Gormaks d.o.o. Slanački put 26,11000 Beograd;
Telefon: 011/30-48-547; Tel/Fax:011/288-50-94
063/71-75-035 Goran; 063/36-34-85 Zoran
gormakspvc@gmail.com

GORMAKS D.O.O. ALU/PVC STOLARIJA

“GORMAKS” d.o.o je društvo specijalizovano za proizvodnju, distribuciju i ugradnju PVC i ALU stolarije. U ponudi imamo i drvo-aluminijum za one sa posebnim zeljama.

Naša firma, vlastitom proizvodnjom, po evropskim standardima i dugogodišnjim iskustvom svih zaposlenih, garantuje visok kvalitet usluge.

Želja nam je da svojim kupcima pruzimo najbolji kvalitet proizvoda i najbolju uslugu za uložena sredstva.

ALU/ PVC stolarija je dugotrajna investicija koja godinama vrši svoju funkciju, a obzirom na ovde navedene prednosti, nakon nekoliko godina, kroz uštedu električne energije, sama sebe otplaćuje.

Preuzmite cenovnik gotove pvc stolarije.

STAKLO

Staklo je jedan od najbitnijih činilaca prozora jer je on najvećim delom sačinjen baš od stakla. Stoga je njegov kvalitet vrlo bitan.

Standard je dvoslojno 4-15-4 mm termo-izolaciono staklo, ali u mogućnosti smo da Vam ponudimo i visoko kvalitetna stakla kao što su nisko-emisiono punjeno argonom, stopsol, kao i različite aplikacije sa dekorativnim lajsnama smeštenim u prozoru ili peskirana-senčena stakla.

Kod peskiranja stakla, pored standardnih dezena, možete i sami vršiti odabir detalja čime dajete Vaš lični pečat prostoru u kome boravite.

Staklo prozori
Staklo prozori
Staklo prozori
Staklo prozori