Gormaks d.o.o. Slanački put 26,11000 Beograd;
Telefon: 011/30-48-547; Tel/Fax:011/288-50-94
063/71-75-035 Goran; 063/36-34-85 Zoran
gormakspvc@gmail.com

GORMAKS D.O.O. ALU/PVC STOLARIJA

“GORMAKS” d.o.o je društvo specijalizovano za proizvodnju, distribuciju i ugradnju PVC i ALU stolarije. U ponudi imamo i drvo-aluminijum za one sa posebnim zeljama.

Naša firma, vlastitom proizvodnjom, po evropskim standardima i dugogodišnjim iskustvom svih zaposlenih, garantuje visok kvalitet usluge.

Želja nam je da svojim kupcima pruzimo najbolji kvalitet proizvoda i najbolju uslugu za uložena sredstva.

ALU/ PVC stolarija je dugotrajna investicija koja godinama vrši svoju funkciju, a obzirom na ovde navedene prednosti, nakon nekoliko godina, kroz uštedu električne energije, sama sebe otplaćuje.

Preuzmite cenovnik gotove pvc stolarije.

PVC stolarija

PVC Prozorski sistemi

Prozorske sisteme proizvodimo od "Inoutic - Arcade" petokomornih profila, širine 71mm, sa izuzetno lepim zaobljenim prozorskim krilom.

Posebno dizajnirani, radijusi profila omogućavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rešenje zaptivanja između štoka i krila prozora, izvedeno sa dva AD gumena dihtunga, na krilu i na štoku.

Otvori za provetravanje unutrašnjosti prozora i odvod kondezovane vode se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija.

Kvalitetna metalna ojačanja, postavljena u unutrašnjosti plastičnih profila, garantuju čvrstinu, stabilnost i dugotrajnost prozora napravljenih od "Inoutic" profila.

Koristimo nemački okov marke ROTO i termoizolaciono staklo 4-16-4 mm. Konstrukcije su stabilne i funkcionalne duži niz godina sa mogućnošcu horizontalnog i vertikalnog otvaranja. Blage obline daju moderan i elegantan izgled.

Osim standardne bele nudimo i stolariju u boji: zlatni hrast i mahagoni.

PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija

PVC Vrata

Vrata se takodje proizvode od petokomornih profila, armirana su, sa masivnim šarkama i bravom sa 5 zaključavanja.

Postoje različiti modeli, sa ravnim ili ukrasnim panelom, sa staklom ili bez. Izbor je veliki i zato je najbolje da nas kontaktirate i pogledate različite kataloge.

Ovde su prikazani samo neki modeli.

PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija
PVC i ALU stolarija