Gormaks d.o.o. Slanački put 26,11000 Beograd;
Telefon: 011/30-48-547; Tel/Fax:011/288-50-94
063/71-75-035 Goran; 063/36-34-85 Zoran
gormakspvc@gmail.com

GORMAKS D.O.O. ALU/PVC STOLARIJA

“GORMAKS” d.o.o je društvo specijalizovano za proizvodnju, distribuciju i ugradnju PVC i ALU stolarije. U ponudi imamo i drvo-aluminijum za one sa posebnim zeljama.

Naša firma, vlastitom proizvodnjom, po evropskim standardima i dugogodišnjim iskustvom svih zaposlenih, garantuje visok kvalitet usluge.

Želja nam je da svojim kupcima pruzimo najbolji kvalitet proizvoda i najbolju uslugu za uložena sredstva.

ALU/ PVC stolarija je dugotrajna investicija koja godinama vrši svoju funkciju, a obzirom na ovde navedene prednosti, nakon nekoliko godina, kroz uštedu električne energije, sama sebe otplaćuje.

Preuzmite cenovnik gotove pvc stolarije.

DODATNA OPREMA

Venecijaneri

Predstavljaju zaštitu od sunčeve svetlosti i nezeljenih pogleda.

Montiraju se sa unutrašnje strane.

Izrađeni su od aluminijuma, a u ponudi imamo veliki izbor boja.

venecijaneri
venecijaneri
venecijaneri
venecijaneri

ALU roletne

ALU roletna je napravljena kao sastavni deo prozora i smeštena je u termo izolovanoj kutiji debljine 20 mm iznad prozora sa unutršnje strane. Zastor je punjen poliuretanskom penom.

Pružaju zaštitu od neželjenih pogleda, sunčeve svetlosti, dodatnu zaštitu od vetra i hladnoće, a povećavaju i protivprovalnu zaštitu.

Odličan kvalitet, dugovečnost i otpornost na različite vremenske prilike ili nepogode su njene glavne odlike.

PVC roletne

PVC roletne se izrađuju od materijala renomiranog proizvođača iz Nemačke-SKS Stakusit. PVC roletne su termoizolovane a opcija je integrisani rolokomarnik u kutiji. Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom na kurblu ili pomoću elektromotora. Standardna je bela boja a mogu se isporučiti i u bojama imitacije drveta-mahagoni i zlatni hrast.

ALU roletne
ALU roletne

Komarnici

Komarnik je naš najbolji saveznik u borbi protiv insekata, pre svega komaraca. Prozor je otvoren i vazduh nesmetano struji kroz prostoriju a komarnik je mehanička barijera za insekte, najisplativija, najzdravija i ekološki najčistija zaštita.

Postavlja se sa spoljašnje strane na stok prozora kao samostalni element.

Postoje fiksni i rolo komarnici. Prednost rolo komarnika je što, kada vam nije potreban, možete da ga zarolate kao roletnu oko svoje ose, u kutiju koja se nalazi iznad prozora sa spoljašnje strane.

Komarnici
Komarnici
Komarnici

Podprozorska klupica ili lim (SOLBANK)

Podprozorska klupica je liveni aluminijumski lim debljine 2 mm. Izuzetno je praktičan. Postavlja se spolja da štiti fasadu od prljanja i sprečava prodor vode ka unutrašnjim delovima vašeg zida.

Podprozorska daska se postavlja sa unutrašnje strane i od velike je koristi u održavanju čistoće ispod prozora, a može da posluži i kao polica.

Podprozorska klupica
Podprozorska klupica